Archive for the ‘Soundtrack of Life’ category

Boy Sopranos – Damai Bersamamu

June 10th, 2013
Boy Sopranos: Christo, Moses, Sabian

Boy Sopranos: Christo, Moses, Sabian

Pertama kali denger mereka nyanyi itu di Kompas TV, sebenernya sampe sekarang juga selalu denger di Kompas TV sih. Kok kayaknya di stasiun TV lain kayak RCTI, SCTV, dsb, gitu jarang liat ya?

Jadi Boy Sopranos ini ternyata adalah proyeknya Erwin & Gita Gutawa. Pantes aja warna dan teknik suaranya ngga sembarangan. Genre yang mereka bawa adalah Classical Pop, dengan register suara Sopran, yang belakangan saya tau sering dikenal juga dengan istilah “Angel Voice” karena warna suaranya merdu banget kayak suara malaikat (emang pernah denger suara malaikat?).

Beda banget dengan trend musik anak-anak jaman sekarang yang bersliweran di TV, mereka ngakunya bukan boyband tapi Trio Choir atau kelompok vokal yang ngga pake jingkrak-jingkrak berjoget, tapi murni bernyanyi. Dan prinsip yang saya suka dari mereka adalah

Kelompok ini kan bukan untuk bersaing, kami hanya ingin bernyanyi, jadi kami yakin saja bahwa kami bisa diterima di industri musik Indonesia

hmmm.. me likey (y). Klik button di bawah untuk dengerin lagunya “Damai Bersamamu”

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Aku Termenung Di Bawah Mentari
Di Antara Megahnya Alam Ini
Menikmati Indahnya Kasih-Mu
Kurasakan Damainya Hatiku

Sabda-Mu Bagai Air Yang Mengalir
Basahi Panas Terik Di Hatiku
Menerangi Semua Jalanku
Kurasakan Tenteramnya Hatiku

Jangan Biarkan Damai Ini Pergi
Jangan Biarkan Semuanya Berlalu
Hanya Pada-Mu Tuhan
Tempatku Berteduh
Dari Semua Kepalsuan Dunia

Bila Ku Jauh Dari Diri-Mu
Akan Kutempuh Semua Perjalanan
Agar Selalu Ada Dekat-Mu
Biar Kurasakan Lembutnya Kasih-Mu

(image & quote: bbc.co.uk)

Popular search terms:

ost iklan smartfren terbaru, ost iklan gadget smartfren, ost gadget smartfren, Judul lagu di iklan smartfren, soundtrack gadget smartfren, judul lagu di iklan smartfren terbaru, download soundtrack iklan smartfren terbaru, lagu di iklan gadget smartfren, lagu iklan smartfren terbaru agustus 2013, Everybody Be Who You Wanna Be ost smartfren, download everybody be do you wanna be ost smartfren, lagu soundtrack iklan smartfren terbaru, judul lagu smartfren terbaru, Theme song iklan smartfren agustus 2013, judul lagu soundtrack smartfren, soundtrack iklan smartfren gadget, ost smartfren keren itu, theme song smartfren terbaru agustus 2013, jingle iklan smartfren terbaru, iklan gadget smartfren

The Man Who Can’t Be Moved

January 27th, 2013

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Going back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag, I’m not gonna move
Got some words on cardboard, got your picture in my hand
Saying, “If you see this girl can you tell her where I am?”

Some try to hand me money, they don’t understand
I’m not broke I’m just a brokenhearted man
I know it makes no sense, but what else can I do?
How can I move on when I’m still in love with you?

‘Cause if one day you wake up and find that you’re missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you’ll come back here to the place that we’d meet
And you’d see me waiting for you on the corner of the street

So I’m not moving
I’m not moving

Policeman says, “Son you can’t stay here”
I said, “There’s someone I’m waiting for if it’s a day, a month, a year”
Gotta stand my ground even if it rains or snows
If she changes her mind, this is the first place she will go

‘Cause if one day you wake up and find that you’re missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you’ll come back here to the place that we’d meet
And you see me waiting for you on the corner of the street

So I’m not moving
I’m not moving
I’m not moving
I’m not moving

People talk about the guy
Who’s waiting on a girl, oh whoa
There are no holes in his shoes
But a big hole in his world

Maybe I’ll get famous as the man who can’t be moved
And maybe you won’t mean to, but you’ll see me on the news
And you’ll come running to the corner
‘Cause you’ll know it’s just for you

I’m the man who can’t be moved
I’m the man who can’t be moved

‘Cause if one day you wake up and find that you’re missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you’ll come back here to the place that we meet
Oh, you see me waiting for you on a corner of the street

So I’m not moving
(‘Cause if one day you wake up, find that you’re missing me)
I’m not moving
(And your heart starts to wonder where on this earth I could be)
I’m not moving
(Thinking maybe you’ll come back here to the place that we’d meet)
I’m not moving
(Oh, you see me waiting for you on a corner of the street)

Going back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag, I’m not gonna move

» Read more: The Man Who Can’t Be Moved

Popular search terms:

lagu iklan smartfren terbaru, judul lagu iklan smartfren, soundtrack iklan smartfren terbaru, ost smartfren terbaru, lagu iklan gadget smartfren, judul lagu iklan gadget smartfren, theme song iklan smartfren, soundtrack smartfren terbaru, soundtrack iklan gadget smartfren, download lagu iklan smartfren terbaru, ost smartfren 2013, judul lagu soundtrack iklan smartfren, lagu di iklan smartfren terbaru, judul lagu iklan smartfren 2013, lagu smartfren terbaru, lirik lagu iklan smartfren, soundtrack iklan smartfren terbaru 2013, judul lagu iklan smartfren terbaru 2013, download lagu ost iklan smartfren, judul lagu soundtrack iklan smartfren terbaru

With or Without You

November 11th, 2012

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you

Sleight of hand and twist of fate
On a bed of nails she makes me wait
And I wait without you

With or without you
With or without you

Through the storm, we reach the shore
You gave it all but I want more
And I’m waiting for you

With or without you
With or without you
I can’t live with or without you

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give and you give
And you give yourself away

My hands are tied, my body bruised
She got me with nothing to win
And nothing else to lose

And you give yourself away
And you give yourself away
And you give and you give
And you give yourself away

With or without you
With or without you
I can’t live
With or without you

With or without you
With or without you
I can’t live
With or without you
With or without you

Popular search terms:

download free mp3 judul with or without you, is nothing without you lagu smartfren, jingle smartfren nothing without you

The Rains of Castamere

August 12th, 2012

Game of Thrones Blackwater Wildfire

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

“And who are you”, the proud lord said,
“that I must bow so low?”

Only a cat of a different coat,
that’s all the truth I know.

In a coat of gold or a coat of red,
a lion still has claws,

And mine are long and sharp, my lord,
as long and sharp as yours.

And so he spoke, and so he spoke,
that lord of Castamere,

But now the rains weep o’er his hall,
with no one there to hear.

Yes now the rains weep o’er his hall,
and not a soul to hear.

As in Game of Thrones: Blackwater.

Popular search terms:

theme song iklan smartfren terbaru, iklan smartfren terbaru, backsound iklan goodtime, soundtrack iklan good time terbaru, theme song iklan good time, judul lagu song iklan goodtime, themesong smartfren

Terukir Di Bintang (Malaysia Tourism TV Commercial)

July 21st, 2012

Yunalis Zarai (Yuna)Setelah booming iklan Smartfren dengan jingle “Twinkle Twinkle Litter Star” versi Fredrika Stahl, sekarang di Indonesia mulai booming iklan Malaysia Tourism, tentu karena lagu / backsound nya :D

Banyak yang mengira penyanyi backsound iklan ini Zee Avi, wajar karena suaranya emang mirip dan beberapa waktu yang lalu Zee Avi cukup ngetop di sini gara-gara lagu dia yang judulnya “Kantoi” sering diputer di radio-radio Indonesia.

Okay balik lagi ke iklan Malaysia tourism tadi, judul lagunya adalah “Terukir Di Bintang” dan dinyanyiin oleh Yunalis Zarai (Yuna). Soal siapa itu Yuna baca sendiri di sini yah. Yang mau dengerin lagunya silahkan klik tombol flash di bawah ini:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Jika engkau minta intan permata
Tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang
Dari langit untukmu

Jika engkau minta satu dunia
Akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu
Pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan kamu

Sayangku jangan kau persoalkan
Siapa dihatiku
Terukir di bintang
Tak mungkin hilang cintaku padamu

» Read more: Terukir Di Bintang (Malaysia Tourism TV Commercial)

Popular search terms:

lagu iklan malaysia, soundtrack iklan visit malaysia, soundtrack iklan good time, ost iklan good time, jingle iklan malaysia, ost iklan visit malaysia, lagu iklan pariwisata malaysia, iklan visit malaysia, lagu iklan visit malaysia, lagu iklan good time, lagu zee avi iklan malaysia, ost iklan smartfren keren itu, Lirik lagu iklan malaysia, lagu iklan wisata malaysia, download Lagu zee avi Terukir di bintang, download lagu iklan malaysia truly asia, yuna zarai indonesia, zee avi terukir di bintang mp3, download lagu iklan pariwisata malaysia, Lagu soundtrack iklan malaysia

Dara by Ariel Peterpan

June 16th, 2012

Ariel - DaraLagu ini adalah lagu pertama Ariel yang diciptakan dan dirilis di penjara. Memakan waktu 4 bulan, lagu ini bercerita tentang apa yang Ariel rasakan selama berada di rutan selama setahun belakangan ini. Ariel / Peterpan bisa dibilang adalah satu – satunya band idola saya di Indonesia! :D

Klik button di bawah ini untuk mendengarkan lagunya;

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Dara jangan kau bersedih
Ku tahu kau lelah
Tepiskan keruh dunia
Biarkan mereka, biarkan mereka

Tenangkan hati di sana
Tertidur kau lelap
Mimpi yang menenangkan
Biarkan semua, biarkan semua

Kurangi beban itu
Tetap lihat ke depan
Tak terasingkan dunia
Dua jiwa yang perih

Masih ada di sana
Untuk kita berdua
Dalam hati yang menyatu
Tempat kita berdua

Dan jangan kau bersedih
Ku tahu kau lelah
Tepiskan keruh dunia

Popular search terms:

soundtrack iklan malaysia, judul lagu iklan malaysia